RegnbĂ„ge 🌈

Under en av kvĂ€llarna för ett tag sedan googlade jag efter roliga mönster och hade denna sida uppe nĂ€r dottern gick förbi, med sista bilden pĂ„ den randiga klĂ€nningen framme. Hon blev sĂ„ fast pĂ„ en gĂ„ng och sedan dess har hon upprepade gĂ„nger bett om att fĂ„ en snurrklĂ€nning i regnbĂ„gsfĂ€rger. Jag som inte ens trodde hon visste vad en snurrklĂ€nning var. 😊Och jag höll ju med henne om att den var fin, sĂ„ varför inte? Jag hade ju lovat mig sjĂ€lv att hĂ„lla mig borta frĂ„n randigt, men nu gick det inte mer efter förra linnet. Jag tittade lite pĂ„ bilderna frĂ„n Made By Runi’s sida och ritade sedan ihop ett eget mönster. Tyget var desto svĂ„rare att hitta. Jag ville ha ett bredrandigt tyg, och det var riktigt hopplöst. Till slut, för den som vill slippa leta, sĂ„ fann jag detta pĂ„ Pysselnabon’s webshop (fĂ„r se om lĂ€nken fungerar, sidan lĂ„g nere nu nĂ€r jag la in blogginlĂ€gget), regnbĂ„gstyg i serien Babblarna. Jag slog pĂ„ stort och bestĂ€llde hem 3 meter.

Först blev det en snurris till dottern. Den blev lite stor, men hĂ€r Ă€r det ingen som klagar. 😁TvĂ€rtom Ă€r hon inte helt ovĂ€ntat toknöjd! Pricken över i’et blev spetskanten nedtill. Hennes första plagg med spets pĂ„ (som hon kan minnas i alla fall) och dĂ„ blev den lite extra speciell och fin i hennes ögon. 😍Nedan synes nĂ€r hon övar för fullt pĂ„ att fĂ„ till snurren sĂ„ klĂ€nningen nĂ„r sin fulla potential. Min stora, lilla, Ă€lskade 3-Ă„ring. 💕

Lillebror gillade ocksÄ rÀnderna, men han har inte riktigt kommit in i klÀnningsfasen Àn (Àven om han snodde en klÀnning frÄn syrrans garderob hÀromdagen, fick en annan i sin egen storlek, och sedan raceade runt i huset pÄ motorcykeln i den). IstÀllet fick det bli ett linne till honom, men fundering pÄ mer. Han Àlskar sitt fina linne och alla fÀrgerna. De brukar ofta gilla samma tyger, och detta var minsann inget undantag. Som vanligt Àr det hopplöst att fÄ nÄgra vettiga bilder pÄ honom, men dessa var nog de minst suddiga. Modellen Àr en hemmavariant; jag ritade av ett köpelinne som satt bra pÄ honom, eftersom jag har haft svÄrt att hitta ett mönster som har passat honom. Detta Àr nummer tvÄ pÄ det mönstret, insÄg nu att jag har glömt att lÀgga upp det första.

NÀr jag ÀndÄ skulle bestÀlla det fina tyget sÄ passade jag pÄ att kolla runt om nÄgon mer gillade det, och bÄda smÄkusinerna nappade. SÄ det blev Àven ett par tajts var till dem. Det ska bli spÀnnande att se om de passar, jag har endast gÄtt pÄ mÄtt pÄ barnen i det hÀr fallet och det Àr första försöken till dem bÄda. Jag provade de minsta tajtsen pÄ min minsting idag, och de satt jÀttebra sÄ jag Àr lite orolig för att de kommer vara lite för lÄnga till kusinen. Men det ska bli kul att se om de gillar dem nÀr vi ses i sommar.

Annons

En kommentar pĂ„ “RegnbĂ„ge 🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s