Byxor till vår och sommar

Vårens och sommarens byxsömnad är i full gång nu. Jag har beställt hem ett lass med tyger för att bättra på utbudet i garderoberna. Lillebror har blivit 8 byxor fattigare (minsta kusinen fick ett gäng istället) och storasyster sliter ut sina på knäna så det blir inte mycket att ärva. Så, båda behöver fler. Ungarna är väldigt inne i fickor nu, så jag har ritat om ett mönster från Ottobre efter deras önskemål. Det kommer bli väl använt i sommar om jag säger så.

Först ut var ett tyg från Tygfavoriter designat av Art by Arneberg. Drakarna är sååå fina! Jag skulle haft någon kontrast på fickorna tänkte jag, men hade inget hemma som passade. Här blev det ett par var till ungarna, vilket syns.

Runt fickan sydde jag med coversöm. Jag har aldrig riktigt fått till den förut, den blir så ostretchig, men nu lyckades jag få till inställningarna riktigt bra ändå, så jag blev nöjd med resultatet.

Nästa två par kom från enfärgade högen med tyger som jag köpt hos So Sew Me. För att göra det lite roligare så körde jag med kontrast på fickorna. Mycket uppskattat av sonen som fick båda dessa.

Annons

En kommentar på “Byxor till vår och sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s