Mer baskläder

Det har varit en produktiv sommar vid symaskinerna trots renoveringen hemma. Härom veckan slängde jag ihop 3 par tajts till dottern inför förskolestarten. Hon fick välja färg men tyvärr hade jag tagit fram ett tyg som visade sig inte räcka till riktigt (benen växer som ogräs på den där lilla 😍). Då fick jag lösa det genom att vara lite kreativ. Med några inslag av vitt tyg så fick jag ihop ett par ändå, och dottern blev nöjd. Idén snodde jag från ett mönster från Made by Runi.

Då de tog en bra stund att göra, de här, så fick de båda övriga bli enfärgade. Med täcksöm i regnbågstråd så klart. Inget annat duger just nu för den lilla damen.

Sen slängde jag ihop en t-shirt till mig själv också. Det blev ett andra försök på t-shirt i modellen Homerun Honey, och jag gjorde den lite längre än förra gången. Kanske för lång. 🤔 Vidden på ärmarna blev bra i alla fall. Testade att bandkanta den nertill och det var inte helt enkelt. Första gången misslyckades jag kapitalt för kanten vek bara upp sig, så jag fick sprätta och göra om. Andra gången blev inte helt hundra, men klart bättre. Kanske ska hålla mig till att fålla ändå, särskilt när nederkanten inte är rak.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s