Present till en tioåring

Barnens bonuskusin fyller 10 om några dagar. Som så ofta när jag ska ge bort presenter så tenderar det att bli mjuka, hemmagjorda presenter, och så även denna gång. 😁 Jag hörde mig för om vad han kunde tänkas tycka om för att vara säker på att hitta något som skulle uppskattas. Efter att ha kollat igenom ett par sidor med tyger så konstaterade hans mamma att dödskallar med rosor på från Rosa huset nog skulle passa honom bäst. Så, jag hittade ett mönster med raglanärmar i en Ottobre här hemma, justerade lite efter hans mått och slängde ihop den. Det som blev över räckte ganska lagom till en mössa åt hans mamma.

Vad snett den här låg såg jag nu. 🙈 Orkar inte justera bilden mer.

Men, i diskussionerna om vad som passade hans smak så fick jag veta att rosa är hans favoritfärg just nu. Och att han gillar hästar var ju ingen nyhet. Så, jag kände mig sugen på fler applikationer så jag spontanköpte mer rosa tyg på Rosa huset och satte igång. Bilden hittade jag på internet. Jag var på väg att misströsta där ett tag när manen stod åt alla håll och var så smala, men till slut satt allt på plats. Jag är grymt nöjd, men till nästa gång ska jag komma ihåg att sy fast applikationerna med konstrastfärg. Här hade det till exempel suttit liiiite bättre med svart runt hela det vita. Men men, det är nog bara jag som tänker på sådana detaljer gissar jag. Den här vet hans mamma eller min bror inte något om, så det ska bli spännande att se vad reaktionen blir.

Uppdatering i efterhand: jodå, presenterna blev uppskattade, Mulle allra mest tror jag, och kom till användning på en gång. 💕

Applikation i närbild, inte helt nystruken…
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s