Totebag

I sommarens sybingo ska man sy en projektpåse som man kan ha sina projekt i. Jag kände väl inte riktigt att jag hade nytta av en påse, utan jag satsade på en riktig väska istället som funkar till både virkprojekt och annat. Valet föll på en Totebag från OMGbananas som man kan bära både som axelväska och ryggsäck. Alla tyger köpte jag från Rosa huset. Jag är rätt nöjd med resultatet. Den är ju inte vattentät alls, men till fina dagar fungerar den.

Färdig väska

Egentligen ska man ha en annan färg nedre 8 cm av väska, men jag valde att köra på samma tyg. Hittade inget som jag tyckte passade till. Tyvärr missade jag en aning på mönsterpassningen mot sidan på väskan. Lagom mycket för att störa mig på det.

Stängning med knapp.

Väskan är sydd med innerfoder som också sticker ut lite grann. Tittade på enfärgat, men sen tänkte jag att jag blir mycket gladare av färg och mönster så det fick bli stjärnor. Det var lite pilligt att sy ihop i hörnen, men det var kul att göra något annorlunda, så vi får se om det blir fler väskor eller inte.

Innerfoder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s